Всички материали в сайта са написани във възбудено състояние
Новините, които правят zoom-а на камерите във "Всяка Неделя"
Времето днес е по-временно от средното за месеца.

Политика

Бойко Борисов: Реакторът за Белене ще стане казан за ракия

28.03.2012 17:43 прегледана 1760 пъти

България ще доплати 140 млн. евро по сделката за ядрения реактор, който трябваше да е в АЕЦ "Белене" и ще го използва за създаването на колосален казан за ракия. Това съобщи днес премиерът Бойко Борисов, докато се опитваше да скрие средния си пръст към Владимир Путин.

 

"Доплащаме, местим реактора в Козлодуй. Има срокове, докато му дадат лиценз да прави атомни тоци, но междувременно ще го ползваме за ракиен казан. Предвиждаме до половин година в страната всичката ракия да е с новата марка "Атомна", литърът да е левче, а нацията да бъде по-щастлива дори от лятото на 1994-а" - обяви самият Борисов, използвайки познатия си дублиращ глас.

 

Както вече стана ясно, правителството се отказа от строенето на АЕЦ "Белене", тъй като според предвиждания електричестовото ще стане демоде след 5 години.

 

Все пак не е изключено части от ядрения реактор, купен от Русия, да бъдат ползвани за създаване на изключително вкусен и голям запас от туршия, тъй като от правителството смятат, че само на гола ракия няма да вървят добре нещата.

 

Енергетичният министър Делян Добре, наследил Радикалния Лари на поста, обясни, окрилен от предсоящото производство на традиционна огнена вода: "Сега ще ми дадат да пия ракия. Много съм ентусиазиран. Ако бяхме направили АЕЦ, никой нямаше да ми даде да гризна уран. Нито Плутон или Нептун, тюх!"

 

zhelyo

 

 

 

Анкета
Ядрена ракия - плюсове и минуси?
Гласувай
С публикуването на коментар декларирам, че не пренасям в себе си нелегални предмети, субстанции и помисли. Също така съзнавам, че публикациите в сайта са плод на нечия фантазия, като смесват измислица с реалност, за да не е скучно.
Най-четени
Подобни
Offnews
Missis.bg
Подобни


Не!Новините © 2009-2015 | Условия за ползване | За нас | За реклама