Всички материали в сайта, знаят какво си прочел току що
Новините, писани от бъдещи агенти на ДС.
Времето навън си е е...п....л.....

Политика

Бойко Борисов говорел на плейбек, истинският му глас бил писклив

22.03.2012 00:32 прегледана 1007 пъти

Скандално разкритие направиха най-топ-журналистите на нацията - всяка публична проява на Бойко Борисов е на плейбек, а гласът на премиера бил писклив и плах.

 

Всички изказвания на премиера по медиите са на запис. Вижда се доста често разминаването и съм учуден от това, че чак сега това става обществено достояние” - обяви запазил анонимност човек от музикалните среди, който допълни, че въпреки пискливия си глас Борисов може да отвърти по 2-3 шамара на всеки, разкрил тайната му.

 

Телефонно обаждане до министър-председателя също потвърдило тезата, след като първоначално отговорил детски глас, а после се чуло щракване (вероятно от mp3-плейър) преди Борисов да използва думата “диверсификация” около 14 пъти.

 

Борисов ползвал цял екип от хора, които му казвали секунда преди звука кога да си отвори устата, а актьорски глас говорел през вградени в гушата му стерео-говорители.

 

Именно заради стесненията на премиера от неловкия му глас, Симеон Дянков е принуден да си препрява гласа като на Мики Маус, твърдят близки до Герб какавиди.

 

Истинският глас на Дянков е като на Джоко Росич, инжектиран с тестостерон директно от тестисите на мускусен бик” - обявиха познати и на двамата.

 

zhelyo

Анкета
Смятате ли, че това е скандално?
Гласувай
С публикуването на коментар декларирам, че не пренасям в себе си нелегални предмети, субстанции и помисли. Също така съзнавам, че публикациите в сайта са плод на нечия фантазия, като смесват измислица с реалност, за да не е скучно.
Най-четени
Подобни
Offnews
Missis.bg
Подобни


Не!Новините © 2009-2015 | Условия за ползване | За нас | За реклама