Всички материали в сайта са написани и не можете да ги чуете
Новините, според които все още три дузпи са си корнер
Времето, което ще направи Zhelyo президент

Политика

Бойко Борисов говорел на плейбек, истинският му глас бил писклив

22.03.2012 00:32 прегледана 895 пъти

Скандално разкритие направиха най-топ-журналистите на нацията - всяка публична проява на Бойко Борисов е на плейбек, а гласът на премиера бил писклив и плах.

 

Всички изказвания на премиера по медиите са на запис. Вижда се доста често разминаването и съм учуден от това, че чак сега това става обществено достояние” - обяви запазил анонимност човек от музикалните среди, който допълни, че въпреки пискливия си глас Борисов може да отвърти по 2-3 шамара на всеки, разкрил тайната му.

 

Телефонно обаждане до министър-председателя също потвърдило тезата, след като първоначално отговорил детски глас, а после се чуло щракване (вероятно от mp3-плейър) преди Борисов да използва думата “диверсификация” около 14 пъти.

 

Борисов ползвал цял екип от хора, които му казвали секунда преди звука кога да си отвори устата, а актьорски глас говорел през вградени в гушата му стерео-говорители.

 

Именно заради стесненията на премиера от неловкия му глас, Симеон Дянков е принуден да си препрява гласа като на Мики Маус, твърдят близки до Герб какавиди.

 

Истинският глас на Дянков е като на Джоко Росич, инжектиран с тестостерон директно от тестисите на мускусен бик” - обявиха познати и на двамата.

 

zhelyo

Анкета
Смятате ли, че това е скандално?
Гласувай
С публикуването на коментар декларирам, че не пренасям в себе си нелегални предмети, субстанции и помисли. Също така съзнавам, че публикациите в сайта са плод на нечия фантазия, като смесват измислица с реалност, за да не е скучно.


Не!Новините © 2009-2015 | Условия за ползване | За нас | За реклама