Всички материали в сайта премахват тапети безплатно
Новините, които вземаха парите и казаха 'ше видиме"
Времето, което ви казва кога е добре да ви викат Пацо

Политика

Волен Сидеров се скара със себе си, заплаши да напусне Атака

04.01.2012 12:02 прегледана 3062 пъти

Партия Атака продължава да бъде раздирана от скандали, след като и Волен Сидеров застана срещу лидера на формацията, обвинявайки го в близки отношения с ДПС, задкулисна финансирана връзка с ГЕРБ и предизвикващо стомашен дискомфорт излъчване.

 

Поредният скандал, поставящ на карта съществуването на парламентарната група на партията, ескалирал в новогодишната нощ, когато Сидеров получил честитка от себе си, но чрез sms на латиница.

 

"Патриотичното в мен избухна и бях потресен как може лидерът на партия Атака да не пише на кирилица, това преля чашата", сподели самият Волен, като допълни, че повлиян от алкохола и яростта се е потърсил за саморазправа и си е разменил шамари.

 

Все още не е сигурно дали Волен Сидеров ще напусне Атака, тъй като е решил да даде последен шанс на лидера на партията да даде логични обяснения по повод обвиненията срещу него, че се е продал и служи на чужди интереси и богаташ от с. Пчеларово, на когото пере чаршафите два пъти месечно.


zhelyo

Анкета
Кой е прав?
Гласувай
С публикуването на коментар декларирам, че не пренасям в себе си нелегални предмети, субстанции и помисли. Също така съзнавам, че публикациите в сайта са плод на нечия фантазия, като смесват измислица с реалност, за да не е скучно.
Най-четени
Подобни
Offnews
Missis.bg
Подобни


Не!Новините © 2009-2015 | Условия за ползване | За нас | За реклама