Всички материали в сайта не могат да се четат, ако слушате Криско
Новините, които плачат сутрин на кълбо
Времето навън има температура

Политика

Волен Сидеров се скара със себе си, заплаши да напусне Атака

04.01.2012 12:02 прегледана 2927 пъти

Партия Атака продължава да бъде раздирана от скандали, след като и Волен Сидеров застана срещу лидера на формацията, обвинявайки го в близки отношения с ДПС, задкулисна финансирана връзка с ГЕРБ и предизвикващо стомашен дискомфорт излъчване.

 

Поредният скандал, поставящ на карта съществуването на парламентарната група на партията, ескалирал в новогодишната нощ, когато Сидеров получил честитка от себе си, но чрез sms на латиница.

 

"Патриотичното в мен избухна и бях потресен как може лидерът на партия Атака да не пише на кирилица, това преля чашата", сподели самият Волен, като допълни, че повлиян от алкохола и яростта се е потърсил за саморазправа и си е разменил шамари.

 

Все още не е сигурно дали Волен Сидеров ще напусне Атака, тъй като е решил да даде последен шанс на лидера на партията да даде логични обяснения по повод обвиненията срещу него, че се е продал и служи на чужди интереси и богаташ от с. Пчеларово, на когото пере чаршафите два пъти месечно.


zhelyo

Анкета
Кой е прав?
Гласувай
С публикуването на коментар декларирам, че не пренасям в себе си нелегални предмети, субстанции и помисли. Също така съзнавам, че публикациите в сайта са плод на нечия фантазия, като смесват измислица с реалност, за да не е скучно.
Най-четени
Подобни
Offnews
Missis.bg
Подобни


Не!Новините © 2009-2015 | Условия за ползване | За нас | За реклама