Всички материали в сайта са си братчета и сестичета
Новините, които ще ви доведат до катарзис.
Времето, което се чуди кога ще вали

Политика

BBC снима филм за павиани в България

15.09.2011 18:25 прегледана 616 пъти

Великобританската национална телевизия BBC подготвя документална поредица за павиани, бабуини и горили в България, оповестиха от централата на медията в Лондон.

 

"Разбрахме, че в страната има зрелищен прайд, изпълнен с мъжкари, което ще е любопитно да се заснеме. Сигурни сме, че това ще повиши интереса към европейските примати" - обяви сър Дейвид Атънбъро, живата икона в документалното филмиране на животни.

 

Интересът към човекоподобните у нас вероятно е силно повлиян от редица прояви като силно крещене на звуци, тупане в гърдите и спорадично подпикаване на различни места с цел тяхното териториално маркиране, твърдят родни експерти.

 

Очаква се екипът на BBC да започне снимки скоро, тъй като в края на октомври се предвижда най-силното тупане на гърди, когато социолози предвиждат прилив на празничен тестостерон у главните павиани.

 

"Дори и да не успеем да започнем снимки скоро, сме сигурни, че няма да си тръгнем с празна кино-лента, тъй като сме убедени, че във вашата страна приматите са най-креативни и винаги измислят по някой маймунджилък, с който да заснемем качествени предавания" - обявиха от Англия, след което допълниха: "Все пак един от най-изявените павиани напоследък е бивш футболист на Барселона, което звучи обещаващо за нашите зрители."


zhelyo

 

 

Анкета
Как се маркира територия?
Гласувай
С публикуването на коментар декларирам, че не пренасям в себе си нелегални предмети, субстанции и помисли. Също така съзнавам, че публикациите в сайта са плод на нечия фантазия, като смесват измислица с реалност, за да не е скучно.


Не!Новините © 2009-2015 | Условия за ползване | За нас | За реклама