Харесайте ни във facebook, защото няма да ни чуете по радиото
Новините, които ви дават за домашно
Времето избяга от Терминал 2.

Общество

Забрана за сексове по кабелната контролира baby boom-а на циганите

10.03.2010 13:34 прегледана 1608 пъти

Загрижени са демографската картинка в страната политици обявиха, че се подготвя проектозакон, който ще спре демонстрациите на репродуктивна близост, излъчвани по телевизията. Решението им е подтикнато от репортаж по телевизора, в който самите роми обосновават честите си раждания от най-ранна детска възраст с това, че кабелните телевизии ги учат на секс.

 

Очаква се чрез ограничение на сексовете по кабелната ромите да се объркат и с времето да забравят как да извършват правилно полово сношение и по този начин семействата от типа \"25-годишен Дзанго, 13-годишната му булка и петте им деца\" да станат все по-голяма рядкост.

 

Първо ще настъпи объркване, като в първите няколко седмици от забраната по-начетените роми ще продължат да правят деца с темпото на търкаща четка в състезание по кърлинг. Ще се наблюдава объркване сред по-младите, които може да сгрешат \"родилния дом\" с \"отходния тръбопровод\", което както знаем - не води до бебераждане.

 

След 1 година забраната за липса на сексове по кабелните телевизии се очаква да е намалила ражданията младите ромкини с 77% процента, а липсата на свои рожби за гледане, би ги върнала в училище, където се очаква те да завършват все по-често драматичния четвърти клас - последният клас без биология в часовете си, малко преди сексуалните теми в училище.

 

Противници на решението съзряха колосален пропуск - ромите нямат кабелна телевизия, а сателитна, тъй като не е измислица, че всяко ромско семейство има по 3-4 сателитни чинии - около 3-4 чинии повече от тези за ядене на храна, които същото семейство има. Поради това, че няма как да бъдат спрени сексовете по телевизията, картинката майка и рожби - връстничета няма да оредее.

 

Едно от другите предложения в кулоарите на парламента е да се облага с голям данък продажбата на деца, което de facto да легализира цялата процедура. Доводи \"за\" това решение са редица репортажи на ромски родители, продали децата си на добре устроени гърци. В тези репортажи \"търговците\" изглеждат като социална утайка на неолитно общество и вероятно отглеждането на биологичното им дете при тях би довело до едно неособено завидно детство на ядене на бой. От друга страна с парите, влезли в държавната хазна от облагане на продажбата на деца, ще може да се поемат част от социалните помощи за останалите роми в страната. Предложението бе толкова напредничаво в структурата си, че начетен роден политик го обяви за win-win situation.

 

zhelyo

 

снимка: yambolnews.net

С публикуването на коментар декларирам, че не пренасям в себе си нелегални предмети, субстанции и помисли. Също така съзнавам, че публикациите в сайта са плод на нечия фантазия, като смесват измислица с реалност, за да не е скучно.


Не!Новините © 2009-2015 | Условия за ползване | За нас | За реклама