Всичко е един голям лексикон!
Новините, които ви пазят колата от синя зона
Времето днес е по-пивко от средното за месеца.

Общество

Забрана за сексове по кабелната контролира baby boom-а на циганите

10.03.2010 13:34 прегледана 1764 пъти

Загрижени са демографската картинка в страната политици обявиха, че се подготвя проектозакон, който ще спре демонстрациите на репродуктивна близост, излъчвани по телевизията. Решението им е подтикнато от репортаж по телевизора, в който самите роми обосновават честите си раждания от най-ранна детска възраст с това, че кабелните телевизии ги учат на секс.

 

Очаква се чрез ограничение на сексовете по кабелната ромите да се объркат и с времето да забравят как да извършват правилно полово сношение и по този начин семействата от типа \"25-годишен Дзанго, 13-годишната му булка и петте им деца\" да станат все по-голяма рядкост.

 

Първо ще настъпи объркване, като в първите няколко седмици от забраната по-начетените роми ще продължат да правят деца с темпото на търкаща четка в състезание по кърлинг. Ще се наблюдава объркване сред по-младите, които може да сгрешат \"родилния дом\" с \"отходния тръбопровод\", което както знаем - не води до бебераждане.

 

След 1 година забраната за липса на сексове по кабелните телевизии се очаква да е намалила ражданията младите ромкини с 77% процента, а липсата на свои рожби за гледане, би ги върнала в училище, където се очаква те да завършват все по-често драматичния четвърти клас - последният клас без биология в часовете си, малко преди сексуалните теми в училище.

 

Противници на решението съзряха колосален пропуск - ромите нямат кабелна телевизия, а сателитна, тъй като не е измислица, че всяко ромско семейство има по 3-4 сателитни чинии - около 3-4 чинии повече от тези за ядене на храна, които същото семейство има. Поради това, че няма как да бъдат спрени сексовете по телевизията, картинката майка и рожби - връстничета няма да оредее.

 

Едно от другите предложения в кулоарите на парламента е да се облага с голям данък продажбата на деца, което de facto да легализира цялата процедура. Доводи \"за\" това решение са редица репортажи на ромски родители, продали децата си на добре устроени гърци. В тези репортажи \"търговците\" изглеждат като социална утайка на неолитно общество и вероятно отглеждането на биологичното им дете при тях би довело до едно неособено завидно детство на ядене на бой. От друга страна с парите, влезли в държавната хазна от облагане на продажбата на деца, ще може да се поемат част от социалните помощи за останалите роми в страната. Предложението бе толкова напредничаво в структурата си, че начетен роден политик го обяви за win-win situation.

 

zhelyo

 

снимка: yambolnews.net

С публикуването на коментар декларирам, че не пренасям в себе си нелегални предмети, субстанции и помисли. Също така съзнавам, че публикациите в сайта са плод на нечия фантазия, като смесват измислица с реалност, за да не е скучно.
Най-четени
Подобни
Offnews
Missis.bg
Подобни


Не!Новините © 2009-2015 | Условия за ползване | За нас | За реклама