Всички материали в сайта премахват тапети безплатно
Новините, които намаляват нагона ви
Времето, което е нужно, за да разберете колко време ви е нужно

Общество

Социолози: По-добре богат и здрав, отколкото беден и болен

02.07.2009 22:04 прегледана 1614 пъти

Социолозите в страната оставиха за миг предизборните изчисления и проучвания и откриха - за човек е по-добре да е богат и здрав, отколкото беден и болен.

 

До извода си независимо една от друга стигнаха \"Сова харис\", \"ББСС Галъп\", Алфа Рисърч и АСА, които публикуваха резултатите учудващо в една и съща минута.  Проучването си агенциите направили сред общо 12 000 000 българи в цялата страна. От тях само трима се определили за богати и здрави, а останалите - за болни, за бедни или за болни и бедни наведнъж. 

 

Тримата били доволни от живота и не успели да намерят от какво да се оплачат в рамките на критичните първи 12 секунди след задаването на въпроса \"Имате ли от какво да се оплачете?\". В останалите 11 000 097 извадки сънародниците ни не им стигнали по 12 минути, за да изложат списъка с оплакванията си.

 

Социолозите също така обявиха, че ГЕРБ ще има повече гласове от Партията на Зелените.

 

zhelyo

 

Снимка: www.stanford.edu

С публикуването на коментар декларирам, че не пренасям в себе си нелегални предмети, субстанции и помисли. Също така съзнавам, че публикациите в сайта са плод на нечия фантазия, като смесват измислица с реалност, за да не е скучно.
Най-четени
Подобни
Offnews
Missis.bg
Подобни


Не!Новините © 2009-2015 | Условия за ползване | За нас | За реклама