Принц Филип се завръща, ще се бие с Кобрата в Арена Армеец!

May 10, 2017     zhelyo     3495
БЪКИНГАМСКИТЕ ПАЛАСКИ - Обявилият миналата седмица, че се отказва от звездната си кариера 96-годишен Принц Филип, промени мнението си и направи заявка за поредна публична изява.


"Още една публична изява! Поне!" - изненада широката публика харизматичният съпруг на Елизабет Две - най-дълголетната болонка в историята на Британската империя.


Според промоутърите от Зауерланд, които твърдят, че не са като промотерките в хипермаркетите, даващи малки шишенца мостри на шампоани, принц Филип е приел да бъде следващият съперник на Кубрат Пулев на ринга на Арена Армеец, където е прието да гастролират звезди, които поне веднъж са обявявали край на своята кариера.
"Това е най-именитият ми съперник, който ще се изправи срещу мен на родна земя. Няма да ми е леко, но ще тренирам, ще подходя сериозно и се надявам да спечеля. Много важно ще е в двубоя да ме подкрепя публиката" - сподели Кобрата, който се надява при победа, най-после да се изправи и срещу Антъни Джошуа.


Кралица Елизабет Две и Андреа пък ще дадат интервюта за Мон Дьо в навечерието на двубоя, който се очаква да бъде през юли.


zhelyo

Ще се справи ли Кобрата с принц Фильо?

Избери отговор!
Край