Тетрадките на Български пощи съдържали source code-а на Вселената

May 17, 2017     zhelyo     13512
БЪЛГАРСКИ ПОЩИ - Тайната на изполването на хартиени тефтери и тетрадки през 21-ви век в клоновете на Български пощи ЕАД бе разкрита по случайност.


Сред записаните пратки, адреси, номера на лични карти и ЕГН-та, се зашифрирало ДНК-то на Вселената, твърди човек, надзърнал повече страници, докато са му търсели името, така че да получи малък пакет от Хонг Конг с резервно зарядно за смартфон, струващо 3 лева с безплатна доставка, вместо 25 от магазин тука.


"Видях едни линии, едно задраскано имаше, няколко петна с коректор. Зачудих се откъде са ми познати и се сетих - това са фрагменти от знаците в Наска, Перу. Имаше и пирамида" - споделя шокираният очевидец в онлайн форум.
Други потребители веднага съобщават и навързват детайли от техни приключения в пощенски клонове и всички стигат до общ извод - тайнствата на Вселената са заложени в емблематичните бакалски тефтери.


Причината всичко да е на хартия, а не на електронен носител е, че именно така source code-ът на Вселената не може да бъде хакнат от руснаци и други, както се случи с всички компютри по света тия дни.


Запитана дали е така, служителка на гише в Български пощи се превърна в кентавър и отлетя нанякъде, но все пак мудно и с нежелание.


zhelyo

Защо БГ-пощи пазят програмния код на Вселената?

Избери отговор!
Край