Facebook убива бебе тюлен всеки път, когато някой повярва на глупост и я сподели на стената си

Nov 14, 2011     zhelyo     8706
От Facebook обявиха, че с удоволствие премазват бебе тюлен, след което тричат запалени панди, когато някой балък повярва, че с копирането и споделянето на някакъв статус, ще дари 45 цента за нещо си.

 

"Да, назначили сме тука 2 милиарда маймуни, които следят фейсбуците. Ако някой сподели тоя статус, записват на една бележка и я бодат на един гвоздей. Той се отчита при един умствено надарен орангутан, който влиза в paypal и плаща 45 цента." - подиграха се от ръководството на социалната мрежа с наивността на немалък процент от своите потребители.
 

Както е известно, от известно време загрижени хора споделят на стените си тъжна история, в която фигурира обещанието, че за всяко нейно споделяне се даряват 45 цента за доброто на планетата.

 

"Същите тия хора имат имущество, някои имат деца, отговорна работа и социален престиж. А всъщност са малко по-досетливи от авокадо. Поне от авокадото се прави гуакамоле, а от техните верижни статуси се прави дислексия" - коментира безработен орангутан.

 
Същевременно Google+ обяви, че дарява по 46 цента за всяко споделяне на въпросния статус не във Facebook, а в рамките на новата социална мрежа.
zhelyo

От кои сте?

Избери отговор!
Край