Образователната реформа с ударно начало - махат всичко отрицателно от училищата

Dec 23, 2016     zhelyo     3945
НЕ!ПЕМЕГЕ - Напъните за положителна промяна в българското образование вече дават резултат. Първи това усетиха ученици на столичната НеПеМеГе.


"В резултат на задълбочени анализи, безкрайни брейнсторминги и н'ам си още кво решихме, че все отнякъде трябва да се почне с положителната промяна и решихме да махнем всичкото отрицателно от заглавията на разните му там училища, университети, пансиони, лицеи и другите му там. Започваме със самите отрицателни частици." - заявиха от МОН пред група слисани гимназисти.


Заради недоволните от промяната от МОН разясниха, че те трябва да отхвърлят отрицателното не само от света, но и от себе си и да не се подвеждат да изпитват негативни емоции:
 

"Вижте, не може всички да са доволни. Все пак тази стратегия е мислена от екип от професионалисти, които са доста по-умни от средностатистически гимназист. Ако беше иначе сигурно щяхме да работим я за някой пожарникар, я за някой охранител, или пък направо за мутра!" - каза образователният министър в оставка Меглена Кунева с поглед, изпълнен с надежда отрицателно повече да няма около нея след повдигнатото обвинение към министър Не!нчев.
 

"Всички знаят, че НеПеМеГе си е мое лафче още от ония години. Толкова се радвах, че са му се изкефили и са си кръстили гимназията така, а сега го махат. Е, случват се и такива неща, де. Страх ги е от нас", разпалено пък заяви Иво Сиромахов, без абсолютно никой да го е питал по темата.


Taskovcheto

Кое училище трябва да е следващото облагодетелствано от новите промени?

Избери отговор!
Край