Всички плодове са материали на фантазията на автора.
Новините, които се поемат от здравната каса
Времето навън заговорничи зад гърба ви.

Култура

Facebook убива бебе тюлен всеки път, когато някой повярва на глупост и я сподели на стената си

14.11.2011 17:40 прегледана 2323 пъти

От Facebook обявиха, че с удоволствие премазват бебе тюлен, след което тричат запалени панди, когато някой балък повярва, че с копирането и споделянето на някакъв статус, ще дари 45 цента за нещо си.

 

"Да, назначили сме тука 2 милиарда маймуни, които следят фейсбуците. Ако някой сподели тоя статус, записват на една бележка и я бодат на един гвоздей. Той се отчита при един умствено надарен орангутан, който влиза в paypal и плаща 45 цента." - подиграха се от ръководството на социалната мрежа с наивността на немалък процент от своите потребители.

 

Както е известно, от известно време загрижени хора споделят на стените си тъжна история, в която фигурира обещанието, че за всяко нейно споделяне се даряват 45 цента за доброто на планетата.

 

"Същите тия хора имат имущество, някои имат деца, отговорна работа и социален престиж. А всъщност са малко по-досетливи от авокадо. Поне от авокадото се прави гуакамоле, а от техните верижни статуси се прави дислексия" - коментира безработен орангутан.

 

Същевременно Google+ обяви, че дарява по 46 цента за всяко споделяне на въпросния статус не във Facebook, а в рамките на новата социална мрежа.


zhelyo

Анкета
От кои сте?
Гласувай
С публикуването на коментар декларирам, че не пренасям в себе си нелегални предмети, субстанции и помисли. Също така съзнавам, че публикациите в сайта са плод на нечия фантазия, като смесват измислица с реалност, за да не е скучно.


Не!Новините © 2009-2015 | Условия за ползване | За нас | За реклама