Всички материали в сайта са вашите най-свежи колеги
Ko?
Времето навън ви завижда, че сте вътре...вътре...вътре..

Култура

Facebook убива бебе тюлен всеки път, когато някой повярва на глупост и я сподели на стената си

14.11.2011 17:40 прегледана 2920 пъти

От Facebook обявиха, че с удоволствие премазват бебе тюлен, след което тричат запалени панди, когато някой балък повярва, че с копирането и споделянето на някакъв статус, ще дари 45 цента за нещо си.

 

"Да, назначили сме тука 2 милиарда маймуни, които следят фейсбуците. Ако някой сподели тоя статус, записват на една бележка и я бодат на един гвоздей. Той се отчита при един умствено надарен орангутан, който влиза в paypal и плаща 45 цента." - подиграха се от ръководството на социалната мрежа с наивността на немалък процент от своите потребители.

 

Както е известно, от известно време загрижени хора споделят на стените си тъжна история, в която фигурира обещанието, че за всяко нейно споделяне се даряват 45 цента за доброто на планетата.

 

"Същите тия хора имат имущество, някои имат деца, отговорна работа и социален престиж. А всъщност са малко по-досетливи от авокадо. Поне от авокадото се прави гуакамоле, а от техните верижни статуси се прави дислексия" - коментира безработен орангутан.

 

Същевременно Google+ обяви, че дарява по 46 цента за всяко споделяне на въпросния статус не във Facebook, а в рамките на новата социална мрежа.


zhelyo

Анкета
От кои сте?
Гласувай
С публикуването на коментар декларирам, че не пренасям в себе си нелегални предмети, субстанции и помисли. Също така съзнавам, че публикациите в сайта са плод на нечия фантазия, като смесват измислица с реалност, за да не е скучно.
Най-четени
Подобни
Offnews
Missis.bg
Подобни


Не!Новините © 2009-2015 | Условия за ползване | За нас | За реклама