Всички материали в сайта са с премахната черна магия от Алена
Новините, които са към медия, медия и половина, даже две..
Времето навън си е е...п....л.....
Политика
НАТО са пуснали Волен Сидеров, за да изглеждат критиките срещу НАТО смешни
МЕЖДУ ДВЕ ПАЛАЧИНКИ, ЗАЛЯТИ С ОЛИО И ШАМПАНСКО - Волен Сидеров е проект на НАТО да представи критиките към военния алианс по смехотворен начин и така да измести фокуса от същественото.
Общество
Масов бой в офиса, след като нов колега поиска нещо от магазинчето
ФОФИСА - Масово сбиване се състоя между колегите, след като новият колега е казал "да" на въпрос дали някой иска нещо от магазинчето, зададен от един колега, отиващ да си вземе вафла.
Култура
Снимат продължението на Карибски пирати на Цариградско
ПЛАВАТЕЛЕН КАНАЛ "ЦАРИГРАДСКО" - След множество спекулации и теории из медиите, се оказа че превръщането в канал на един от основните булеварди в столицата - "Цариградско шосе" е бил планиран и не е плод на нескопосаната работа по ремонта му. В момента там започват снимките на новият филм от поредицата "Карибски пирати".
Свят
Страховито! Взеха Крисия за булка на Путин!
МОСКВА - Нов зловещ план на Кремъл е напът да се осъществи на гърба на българския народ, който ще бъде лишен от своя най-голям изгряващ талант.
Спорт
70% от българите не правят разлика между футболните А и В група
НСИ - Националният статистически институт проучи нагласите на народа и обяви, че повече от 2/3 от българите не могат да различат А група от В група в родния ни футбол.
Не!Ука
Олигофрен изтръгна далака си, мислейки че е устройство за подслушване
КЛИПЧЕ В ИНТЕРНЕТ - Човек с менталните способности на гъши дроб пусна клипче в Интернета, в което изтръгва далака си, твърдейки че това не е практичен орган, а е заложен от илюминатите да го подслушват.
Най-четени
Offnews
Missis.bg
Подобни


Не!Новините © 2009-2015 | Условия за ползване | За нас | За реклама