Новините, след които не си обещавате диета!
Новините, които карат певиците да си изпеят припева на концерт
Времето днес е с изтекъл срок на годност.
Политика
zhelyo прие поканата на Бареков: Ще кметувам в София величествено!
СОФИЯ - След поканата на лидера на ББЦ към свързвания с Протестна мрежа, Глобалната мрежа Интернет и майка си zhelyo, магнатът и собственик на Медия №37 обяви, че приема да стане кмет на столицата с открито писмо:
Общество
Назначиха Бареков като преводач в софийското метро
ОКОЛО ЛИМОНОВОТО ДРЪВЧЕ НА ЖИВОТА - Новият политик Николай Бареков замени европейската политическа сцена и стана преводач на съобщенията на английски в столичното метро.
Култура
Редуцират 7-те смъртни гряха, религиозните фанатици не могли да ги помнят
В ИМЕТО НА ОТЦА, СИНА, СВЕТИЯ ДУХ И МЪНИЧКО ЗЕВС - Седемте смъртни гряха (похот, чревоугодие, алчност, леност, гняв, завист, горделивост) ще бъдат редуцирани като брой до 2, защото вярващите не смогвали да се справят с всички.
Свят
Конгресът на САЩ праща храни и газирано в Украйна, по-смъртоносно нямали
АКО КАРТОФКИТЕ СА ГОЛЕМИ, ЩЕ ПЛАТИТЕ САМО ОЩЕ РУБЛА - Конгресът на САЩ гласува резолюция, която задължи Барак Обама да въоръжи украинската армия с възможност да обстрелва врага с бързи закуски, захарни напитки и пържено.
Спорт
Не!Обява от националния отбор: Търси се свободен човек за ритане в събота вечерта
ТЪРСИ СЕ - Човек, който да е свободен да рита в събота от 21:45 на игрището на Националния стадион - това търси старши-треньорът на "трикольорите" Ивайло Петев.
Не!Ука
Обратното на дискриминацията също било зле
ЦЕРН - Най-приятните учени - ядрените физици, откриха, че абсолютната противоположност на дискриминацията също води до неефективно общество, управлявано предимно от дебили, както си е и сега.


Не!Новините © 2009-2015 | Условия за ползване | За нас | За реклама