Всички материали в сайта са си братчета и сестичета
Новините, които са написани с нокът.
Времето на вашата реклама тук е с час пред другите сайтове
Политика
Атака внася закон за защита на православния секс
АМИН - Политическа партия Атака внесе в Парламента закон за регулиране на сексуалните отношения сред населението спрямо православните християнски догми, за да се спре содомизирането на нацията, тръгнало от американските филми и американския интернет.
Общество
Не!Новина от 2025-а: Скиори искат от правителството повече сняг
СОФИЯ - Софийски кисели гъзари протестираха с искане за повече сняг по модерните писти в трите ни водещи топ курорта – Витоша, Рила и Пирин.  Според тях не било справедливо оскъдната суровина, популярна само от детските приказки, да се отпуска от държавния резерв само за нуждите на земеделието. 
Култура
Румънецът ЮНЕСКО ще подкрепи БДЖ, краденето там било културно наследство
БУКУРЕЩ - Най-енергичният културовед и филантроп в Румъния - Влад ЮНЕСКО обяви, че ще налее около 6 милиарда евро в БДЖ, за да запази любопитната традиция българските железници да бъдат разграбвани.
Свят
Жената, споделяща безумни картинки, пое отговорността за срива на Facebook вчера
ДОБРО УТРО, ПРЕАТЕЛИ, СЪПРОВОДЕНО С КАРТИНКА НА КАФЕ - Жената, качваща си в профила пейзажи на гори, цветенца, котки, честитки, православни календари и теглене на ежедневни късметчета от 18 различни приложения, пое отговорност за срива на Facebook вчера сутринта.
Спорт
Карачанаков пред подпис със себе си, може да работи от вкъщи
НОВО ДЕЛЧЕВО - Доскорошният футболист на ЦСКА Антон Карачанаков изненадващо отхвърли офертите от Байерн (Мюнхен), Челси, ПСЖ и Локомотив (Сф) и обяви, че обмисля да работи от вкъщи.
Не!Ука
Лекари: Да, тъпотата предпазва от и лекува грип
РАЗБИРА СЕ - Здравни експерти от типа лекари, учили дълги години наука, наречена медицина, потвърдиха, че тя е безпомощна пред върлуващия в страната грип и потвърдиха всичко, което пише в сензационалистки сайтове за дебили.


Не!Новините © 2009-2015 | Условия за ползване | За нас | За реклама