Всички материали в сайта, знаят какво си прочел току що
Новините, които упражниха натиск върху Мишо Шамара
Времето, което ще направи Zhelyo президент
Политика
От БСП и ДПС се срещнаха с въображаеми хора, доволни от управлението им
Лидерите на партиите, съставили миналото правителство, се срещнаха в различни градове с въображаеми хора, доволни от управлението на кабинета Орешарски.
Общество
МВР криело и данни за бежанците, над 2 милиона влезли у нас само през 2014-а
След като от МВР разкриха, че миналата година в София не е имало протести и даже в тоя град от 20 години никой не живее, станаха ясни и точните данни за бежанската вълна у нас.
Култура
Глобите за теглилите Непобедимите 3 ще се плащат с деноминирани през 99-а левчета
Глобите, които американската кампания „Миленуим филмс“ иска да наложи на хората, изтеглили на торент последната част от Непобедимите, ще бъдат изплащани с остарели пари, които не са в обращение, в духа на филма, ползващ на същия принцип актьори.
Свят
Apple за сгъващите се iPhone-и: Ми и нас ни дразнят хората с айфони, чиек!
Изкривяващите се лесно iPhone 6-ици, които вбесиха хората, висяли като шарани на захранка със сладко кюспе на опашка, за да си купят първи телефона, преди да остарее, са били такива именно, за да дразнят подобни хора.
Спорт
Кетърингови вести: Отново без заплати в ЦСКА, Тончи Кукоч изяде съотборник
Футболистите на ЦСКА отново не получиха заплатите, които им се дължат от 1835-а година, алармираха медии, специализиращи в кетърингова журналистика и осигурен чартър за полет на мисълта.
Не!Ука
Учени: Човек е толкова голям, колкото са размерите му
 Учени от всички области на точното познание, игнориращо цялата патологична тъпота на маскираните с красиви думи и обещания за нещо повече псевдоучения, се събраха, за да определят дали наистина човек е толкова голям, колкото са големи неговите мечти.


Не!Новините © 2009-2014 | Условия за ползване | За нас | За реклама