Здравей Пеевски, не се продаваме!
Новините, които предизвикват сутрешна ерекция на жени.
Времето, което ще направи Zhelyo президент
Политика
Отмениха изборите, партиите били по-полезни така
Централната избирателна комисия обяви, че отлага до второ нареждане парламентарните избори, след като нацията единодушно прие, че в настоящия предизборен формат партиите са най-полезни.
Общество
Пеевски и Василев - отново приятели, нацията оздравява КТБ за подарък
Нацията в трепет очаква тържественото завръщане на Цветан Василев от Заир, след като стана ясно, че отново са приятели с Делян Пеевски и вече няма страшно да си дойде.
Култура
София вдига паметник на същество с лице на мопс и тяло на човек
София ще има паметник на митологично същество с лице на куче от порода мопс и тяло на човек от порода цар. По всяка вероятност той ще се издига до храма "Света София".
Свят
Страхил Ангелов на предизборно посещение при Ислямска държава
Кандидат-депутатът на БСП от 23-и МИР Страхил Ангелов отново посети Сирия, само че този път осъществи дипломатически контакт с новосформиралата се Ислямска държава.
Спорт
УЕФА: Затваряме сектор А, защото е намазан с горчица, препоръчваме мушама
Мишел Платини, дето не е резервата на Лудогорец или дясното крило на ЦСКА, а шеф на европейското БФС обясни защо е затворен сектор А за мача на Лудогорец с Реал Мадрид.
Не!Ука
Нулев интерес към iPhone 6 - 7-цата щяла да е по-добра, а 5-цата все още ставала
Технологичната корпорация Apple отчете изненадващ нулев интерес към представените онзи ден iPhone 6 и iPhone 6½, тъй като сегашният модел на iPhone - 5s, бил напълно достатъчен за нуждите на средния потребител.


Не!Новините © 2009-2014 | Условия за ползване | За нас | За реклама