Всички материали в сайта са написани с молив от Краси Гергов като малък
Новините, които неволно удължават обедната ви почивка до утре.
Времето, което ви показва, че Тони Стораро е бил прав!
Политика
Баракова прие да бъде евтаназирана, помисли си, че е козметична процедура
ПЛОВДИВ - Отцепилата се от парламентарната група на ББЦ Анна Баракова прие да бъде евтаназирана, след като си помисли, че става въпрос за козметична процедура, с която да намали с 12% излъчването си на дефектна Мая Манолова.
Общество
Нацията предпочита полицаи да я понабият на голо пред по-високи осигуровки
У НАС - Нацията обяви, че повишаването на таксите за осигуровки е доста гнусен номер с оглед скоростта, с която държавните пари се източват, крадат, обезценяват и разпиляват.
Култура
Vivacom взима името Globul от Telenor
МЕЖДУ РЕКЛАМИ ЗА ДИАРИЯ И ПРАХ ЗА ПРАНЕ - Наследникът на БТК и Vivatel - Vivacom, чиято собственост е някак си на Цветан Василев, ще вземе освободеното име на Globul. Както е известно, GSM-операторът ще бъде кръстен Telenor на норвежката компания, която купи Globul от доскорошния ѝ гръцки собственик Йоргос Самарас или нещо от тоя сорт.
Свят
София продаде Провинцията на Русия - всички доволни
ТЪРГОВСКИЯ РЕГИСТЪР - Комисията по защита на конкуренцията от уроки и вуду позволи дългоочакваната сделка между София и Русия за продажбата на имагинерната земя отвъд Околовръстното.
Спорт
Залагат активите на КТБ на победа за Лудогорец срещу Базел
БНБ - Управителят на Централната банка Иван Искров обяви, че е отворен акаунт на КТБ в сайт за залози, за да може в сряда да бъде запълнена дупката в банката, след като всичките ѝ активи бъдат заложени на победа за Лудогорец над Базел.
Не!Ука
Немски вирусолози: Шкембе чорбата предпазва от ебола
КЬОЛН, НЕМЦИЯ - Германски учени от Kutteln Suppe Akademie във Кьолн откриха, че при употребяването на добре познатата за балканите шкембе чорба, човешкият организъм отделя противовирусни ензими, които ни защитават от заразяване от вируса ебола.


Не!Новините © 2009-2014 | Условия за ползване | За нас | За реклама