Всички материали в сайта са изсмукани от пръстите
Новините, заради които Григор Димитров е българин
Времето, което ви показва, че Тони Стораро е бил прав!
Политика
Разпват Волен Сидеров, за да спасят българската нация
ул. ВРАБЧА №1 - Лидерът на ПП Атака Волен Сидеров обяви, че е силно вероятно съвсем скоро да бъде разпнат, за да спаси българския народ.
Общество
Съдебната реформа ще включва бързи производства във Facebook
ИНТЕРНЕТ - Съдебната реформа ще заложи най-вече на диверсифицирането на правораздавателните органи, които вече няма да бъдат концентрирани в съдилищата, а ще се делегират на будни хора във Facebook и интернет-форумите, имащи повечко свободно време да се ровят из медиите.
Култура
Не!Преглед на печата: Ебола
ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА - Почти четохме други сайтове и вестници и почти ви показваме как медиите у нас отразяват масовата психоза с еболата. Ето я извадката в заглавия:
Свят
TTIP причинява рак
ЗА ТЕЗИ, ПОПИВАЩИ ВСЯКА КОНСПИРАЦИЯ КАТО АМЕРИКАНЕЦ - КОКА-КОЛА С ПОНИЧКИ - Трансантлатическо партньорство за търговия и инвестиции (TTIP) освен задължително ГМО и сондиране за шистов газ, ще донесе и рак на всеки жител на Европейския съюз, хрумна на някого за пореден път.
 
Спорт
Залагат активите на КТБ на победа за Лудогорец срещу Базел
БНБ - Управителят на Централната банка Иван Искров обяви, че е отворен акаунт на КТБ в сайт за залози, за да може в сряда да бъде запълнена дупката в банката, след като всичките ѝ активи бъдат заложени на победа за Лудогорец над Базел.
Не!Ука
Нацията в потрес от доброто време, сигурно имало уловка
НАВЪН - Хубавото време, което се случва, докато вие стоите в Интернет и четете тоя текст и още разни глупости, докато отлагате вършенето на полезна работа, със сигурност носи със себе си някаква гадна уловка, убедена е нацията.


Не!Новините © 2009-2014 | Условия за ползване | За нас | За реклама