Всички материали в сайта знаят, че след малко ще се разсмеете
Новините, с които може да кандидатствате за висше
Времето днес е кемтрейлс. Слагайте станиоленото кепе!
Политика
Кличко отложи парламентарните избори през октомври
УКРАЙНА, МЕСТНОСТ ОТ РУСИЯ – Световният шампион по бокс в тежката категория Владимир Кличко отложи не само мача си за световната титла срещу Кубрат Пулев и сватбата си, но и предстоящите парламентарни избори, планувани за 5 октомври тази година.
Общество
Медия №37 излиза в отпуска, ще трупа меланин по паласките
През следващите няколко дни медия №37, наричана Не!Новините от нейните близки и Неновините от хората, които ги мързи натискането на shift за удивителна и още една главна буква, ще се отдадат на отдих, за да си махат пясъка от изпод ноктито с мидичка.
Култура
Изненадващо: Нито един преуспял човек в историята не е чел книга за самоусъвършенстване
Изумителен къшей данни втрещи цивилизацията, след като се оказа, че никой преуспял в областта си човек, не се е позовал на книга са самоусъвършенстване или нещо от тоя сорт.
Свят
Междинен резултат: „Ислямска държава“ доказва, че Аллах е в по-добра форма
Успешната експанзия на Ислямската държава на Ирак и Сирия в Ирак и Сирия показва, че Аллах е много добра форма и заслужено оглавява временното класиране на божествата, предават статистици.
Спорт
Ван Гаал: Ще уволня Де Хеа в събота, ако сгреши
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал сподели пред медиите, че е готов да се раздели с вратаря Давид де Хеа още в събота, ако направи някоя грешка и "червените дяволи" загубят домакинството срещу Суонзи.
Не!Ука
Вредата от българските медии задмина вредата от пушене на цигари без филтър
Вредата от една прочетена страница от български вестник вече се равнява на ефекта от две и половина изпушени цигари Арда качак, алармираха здравни експерти.


Не!Новините © 2009-2014 | Условия за ползване | За нас | За реклама