Всичко е един голям лексикон!
Новините, които пеят техно песни с намигвания
Времето навън ви завижда, че сте вътре...вътре...вътре..
Политика
Борисов се зае да санира Реформаторския блок, нае алпийска фирма Дъглас
МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ - Премиерът Бойко Борисов обяви, че до края на седмицата ще задейства европрограма по санирането на пропукания Реформаторски блок.
Общество
Изследване: Единствено Димитър Пенев има право да дефинира какво е патриотизъм
KLETA MAJKA BULGARIQ - В разгара на ожесточените спорове кой колко и как обича родината си, кой я представлява и дали заслужава, изследване посочи, че единственият българин с право да се произнесе по въпроса е Димитър Пенев.
Култура
Едва 3% от постещите го правят доброволно
НСИ - Вече 6 дни продължават Коледните пости, в които православният календар повелява вярващите да не ядат вкусни и смислени неща, съобщават от Националния статистически институт, съпровождайки информацията с актуални проучвания, гарнирани с цифрички.
Свят
Войната в Украйна е вече скучна, негодуват световните медии
ДОНЕЦК - Продължаващите вече над 7 месеца боеве между украинската армия и донецките сепаратисти вече са скучни и е доста нерентабилно да се отразяват, проплакаха световните медии.
Спорт
Тити Папазов ще поеме националния отбор по футбол на България
СОФИЯ - Източници, близки до кухнята на БФС, забелязали Папазов и Борислав Михайлов да обядват на крак кюфтета и да си топят хляб директно в тигана.  В типичния си стил, Тити ентусиазирано разправял как ще превърне лъвовете в Чикаго Булс от времето на Майкъл Джордан, Скоти Пипън и ония третия. 
Не!Ука
Тази вълшебна статия лекува грип!
ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ, КОЯТО ЩЕ ОТКРИЕ ВАШАТА G-ЧАКРА - В предстоящия грипен сезон Не!Новините ви предлагат безплатен, ефективен и разбира се - удивително забавен начин да се излекувате от своите простудни симптоми.


Не!Новините © 2009-2014 | Условия за ползване | За нас | За реклама