Всички материали в сайта скоро ще са ваши набори
Новините, които помнят всичките ви гаджета
Времето на вашата реклама тук е с час пред другите сайтове
Политика
Пеевски написа четвърти Закон на Нютън
Кандидат-депутатът Делян Пеевски и колегата му Йордан Цонев създадоха нов проекто-закон, след като вчера бе обявена готовността им с текстове, разрешаващи ситуацията с КТБ.
Общество
Връщат казармата, но само за мрънкащи жени, които никой не иска за гадже
Военната повинност ще се върне, заяви министърът на отбраната Велизар Шаламанов, след като служители на министерство са сигнализирали са подобни настроения в интернет.
Култура
Факт: Мързи ви да четете нещо повече от заглавията на новините
Навярно няма да прочетете това изречение докрай, но е факт, че предимно формирате мирогледа си и мнението си по актуални въпроси, четейки само заглавията на новините, без да си давате сметка, че често те са сензационни и манипулативни.
Свят
Apple за сгъващите се iPhone-и: Ми и нас ни дразнят хората с айфони, чиек!
Изкривяващите се лесно iPhone 6-ици, които вбесиха хората, висяли като шарани на захранка със сладко кюспе на опашка, за да си купят първи телефона, преди да остарее, са били такива именно, за да дразнят подобни хора.
Спорт
Реал (Мадрид) пристигна в София с екип от 17 треньори, масажисти и 80 фризьори
Отборът на Реал (Мадрид) кацна в София, придружаван от огромен екип, състоящ се от треньори, масажисти, администрация и над 120 специалисти по външен вид.
Не!Ука
Учени: Човек е толкова голям, колкото са размерите му
 Учени от всички области на точното познание, игнориращо цялата патологична тъпота на маскираните с красиви думи и обещания за нещо повече псевдоучения, се събраха, за да определят дали наистина човек е толкова голям, колкото са големи неговите мечти.


Не!Новините © 2009-2014 | Условия за ползване | За нас | За реклама