Здрасти, Митко.
Новините, които помнят всичките ви гаджета
Времето днес е с изтекъл срок на годност.
Политика
Мутрополит Николай Пловдивски ръкоположи Бойко Борисов за княз
Само няколко дни след провъзгласяването на Бойко Борисов за премиер от негово високопреосвещенство старозагорския митрополит Галактион, пловдивският му колега провъзгласи лидера на ГЕРБ за княз на 4-тото Българско царство.
Общество
За около 3 минути вчера никой никъде не е рязал нещо с флекс
Истинско явление без прецедент в световната история се случи вчера следобед между 15:30 и 15:32 часа. Хора, събрани от кол и въже в групов фейсбук чат, след внимателно заслушване в звуците от околната среда, установиха, че в момента никой, никъде не реже нищо с флекс.
Култура
Борисов със статуя пред МС, така или иначе щяло да дойде време за това
Парламентарна комисия за паметниците на културата внесе за гласуване в ненамкойсиподред принудително неработещ български парламент предложение за издигане на паметник на Бойко Борисов пред сградата на Дондуков 1. Паметникът на бившия бъдещ премиер ще бъде издигнат в чест на постиженията както през миналия, така и предстоящ негов мандат, донесли на България международен престиж и вътрешно всенародно удовлетворение.
Свят
Сидеров с предизборни мерки за оздравяване на рублата
Лидерът на Атака и руснак №1 в България Волен Сидеров се закле в българския народ, че ако бъде избран за премиер, ще направи всичко по силите си, за да стабилизира курса на рублата.
Спорт
Патриотични BG-журналисти с петиция да се забранят дузпите срещу Лудогорец
Извънредно несправедливата, съдийска, корумпирана и юдеомасонска дузпа срещу Лудогорец в полза на Ливърпул вбеси спортните журналисти в България и те внесоха петиция във FIFA, UEFA и UNICEF повече дузпи срещу разградчани да не се отсъждат.
Не!Ука
Нямало нужда от фракинг у нас, дупките по пътищата били достатъчно дълбоки
Специален доклад, изготвен от Министерството на енергетиката с консултация от експерти от Министерството на околоплодните води и средите, посочи, че няма как да има екологичен проблем с фракинга за нефт и газ у нас.


Не!Новините © 2009-2014 | Условия за ползване | За нас | За реклама