Всички материали в сайта са вашите следващи сънища
Новините, които ви записват за участие в кой е по по-най
Времето не трябва да го има
Политика
Парламентът предлага депутати под наем
ПАРЛАМЕНТАТА - За цената от 2 лева на час всеки един български гражданин може да наеме народен представител - единствено като помощник в ежедневието. Услугата се прави с цел депутатите свършат нещо за народа. Те ще помагат в домакинството, работната обстановка и в отглеждането на децата на своите наемодатели.
Общество
Бирата с царевица ще се нарича хмелен продукт
СТРАНАТА - Бирите, в които има царевичен грис и други такива измишльотини освен вода, хмел, малц и частичка Бог, вече ще бъдат известни като хмелови продукти или имитационни продукти.
Култура
Фестивалът „София без вода” привлича поне 3 милиона туристи
СОФИЯ НА ТРИ БЪРЗОВАРА - Българската столица се готви за ежегодния си летен фестивал "София без вода", който ще обогати атмосферата и духа на растящия, но не стареещ град.
Свят
Гриша Ганчев взе лиценза на Путин, Литекс заменя ЦСКА (Москва)
ЛИТЕКС ТАУАРС - Собственикът на Литекс, който ще стане ЦСКА, Гриша Ганчев обяви, че е взел лиценза на своя двойник Владимир Путин и от следващия сезон ще управлява Русия.
Спорт
Най-богатият българин във Facebook опрости дълг на НАП към себе си и получи ЦСКА
ПАРИ ПРИ ПАРИ ОТИВАТ - Най-богатият българин във Facebook купи ЦСКА, опрощавайките дълговете на НАП към него, след като приходната агенция трябва да му плаща лиценз за всяко свое ползване на пари, след като е основният им търговски представител у нас.
Не!Ука
Зрелостници, хранени с ГМО - с по-големи шансове за отличен на матурите
СТРАНАТА - Матурите, които 12-класниците държат днес и по-късно през следващите дни, ще са изготвени така, че да дадат по-големи шансове на учениците, ядящи храни с ГМО.


Не!Новините © 2009-2015 | Условия за ползване | За нас | За реклама