Всички материали в сайта са написани в барбекюто на Доган
Новините, които погасяват борчове със смях
Времето не е пари
Политика
Автоматично ще се изключват първите трима от партиите, политическия живот
ПАРЛАМЕНТАТА - Първите трима на всяка партия ще отпадат от политическия живот на страната, гласи нов проект за закон, който депутатите ще разискват в пленарна зала когато - тогава.
Общество
От днес до края на годината нацията ще се шляе в мол
МОЛОВЕТЕ - От днес по обяд до Нова година се очаква нацията да се завре в мол, където с комбинация от шляене и припряност да създаде 87% от празниците си.
Култура
Паметникът на съветската армия ще стане пътуващ атракцион
СОФИЯ - След като паметникът пред НДК ще бъде преместен в Южния парк, за да отвори място за нещо смислено, друг полемичен монумент в столицата ще бъде демонтиран от сегашното си място и ползван за пътуващ атракцион.
Свят
Русия даде на България контра-кредитен рейтинг СЕКСИ
МОСКВА - Рейтинговата агенция към централната банка на Русия подкрепи България, след като страната ни получи кредитен рейтинг боклук от Standard & Poor's.
Спорт
Домусчиев ще реже излишните футболисти на скрап, получава субсидия за зимни трансфери
МЕЖДУ 4 ДЖИПА ОХРАНА - Собственикът на националната кауза Лудогорец Кирил Домусчиев обяви как ще се проведе зимната подготовка на тима и каква селекция ще бъде осъществена, като вестта бе отразена с патос и в захлас от кетъринговите журналисти на нацията.
Не!Ука
Няма ваксина срещу тъпотата, сменят ни чипа чрез лоботомия
СОФИЯ, ПАВЕТАТА - Вчера този месец, след спешни среднощни консултации с европейските лидери, председателят на БАН акад. Воденичаров анонсира създаването на Институт по национална лоботомия. 


Не!Новините © 2009-2014 | Условия за ползване | За нас | За реклама