Всички материали в сайта са написани в барбекюто на Доган
Новините, които ви пазят колата от синя зона
Времето навън си е е...п....л.....
Политика
Всеки пълнолетен българин ще бъде назначен за служебен министър
Всеки пълнолетен българин ще получи министерски пост в новия служебен кабинет, за да се избегнат обвиненията, че се обслужват олигархични кръгове с кадруването на техни приближени.
Общество
Дяволът призна, че спирал светофарите в час пик
 Дяволът публикува класация на своите топ 3 най-зли проекта през последната година в България на страницата си във Фейсбук. Класацията използва като мярка сборното нещастие на всички българи, причинено от действията на Луцифер. 
Култура
Facebook разви алергия, забранява снимките на котки
Любимата социална мрежа на всички жени, страдащи от различни степени на социална неловкост, обяви, че е развила алергия към котки. 
Свят
САЩ: Ще ви оправим времето, ако скъсате връзки с Русия
САЩ изпрати нота до България, в която изразява решителност да оправи времето и да възстанови лятото у нас, ако страната ни спре да слугува на руските икономически и геополитически интереси.
Спорт
Лео Меси стана Мис Национален отбор
В духа на изключителното представяне на Световното първенство, състоящо се с много чести близки кадри, споменаване и очаквания за вълшебства, Лео Меси спечели наред със Златната топка и приза Мис Национален отбор.
Не!Ука
Google разкрива и телефонна линия в България за търсене на неща
Google обяви плановете си да разкрие телефонна линия в България, която да дублира Интернет-търсачката, след като се оказа, че населението у нас не се справя да търси неща.


Не!Новините © 2009-2014 | Условия за ползване | За нас | За реклама