Здрасти, Пепи!
Новините, които са на четири пети с Цветанка Ризова
Времето, което знае, че закъснявате
Политика
Спортната министърка била първо поколение експериментален робот на БАН
Спортният министър Мариана Георгиева била експериментален хуманоиден робот, разработен от Българската академия на науките за нуждите на политическата представителност у нас.
Общество
Кръстева поиска попечителство над Бареков, но Василев да плаща алимент
Доскорошната издателка на най-успешните български вестници през последното десетилетие Ирена Кръстева призна, че наистина е в процедура по развод с банкер №1 на страната Цветан Василев, но двамата са в добри отношения.
Култура
Пеевски не се събра в трона на Игра на тронове, обяви филма за измишльотина
Провал беляза част от гастрола на трона от сериала Игра на тронове у нас, след като бе занесен да помогне за предизборната кампания на най-успелия млад българин, но той не успя да седне в него.
Свят
Ясновидка: Лошото време е Божие наказание, задето България не е вярна на Русия
Ясновидката леля Тянка обясни пред медиите, че необичайно хладното за средата на април време е Божие наказание задето България не е вярна на Русия.
Спорт
Шампионът на Украйна ще играе в Русия
Шампионът по футбол на Украйна за сезон 2013-14 ще спечели директна промоция в руската Премиер лига. Новината беше съобщена от Руския футболен съюз, който ще удовлетвори желанието на украинската футболна общественост, взела съдбоносното решение на блицреф (светкавичен референдум).
Не!Ука
Без да иска правителството доби шистов газ - силно ударило дъното
Българското правителство е добивало шистов газ през последните месеци, без да подозира. Това обявиха специалисти от енергийния гигант Шеврон.


Не!Новините © 2009-2014 | Условия за ползване | За нас | За реклама