Всички материали в сайта са чист спам
Новините, които ще ви доведат до катарзис.
Времето, на което Най-богатият българин във facebook купи два градуса
Политика
Баракова прие да бъде евтаназирана, помисли си, че е козметична процедура
ПЛОВДИВ - Отцепилата се от парламентарната група на ББЦ Анна Баракова прие да бъде евтаназирана, след като си помисли, че става въпрос за козметична процедура, с която да намали с 12% излъчването си на дефектна Мая Манолова.
Общество
Съдебната реформа ще включва бързи производства във Facebook
ИНТЕРНЕТ - Съдебната реформа ще заложи най-вече на диверсифицирането на правораздавателните органи, които вече няма да бъдат концентрирани в съдилищата, а ще се делегират на будни хора във Facebook и интернет-форумите, имащи повечко свободно време да се ровят из медиите.
Култура
Не!Новините – в ръцете на Пеевски?
НЕЩО КАТО ЧИПРОВЦИ, НО ДОСТА ПО-ИНАЧЕ - Неочаквани скандали тресат привидно спокойната и добре уредена интернет медия №37. Тлъсти комисионни валят от рекламодатели, анализатори отчитат небивал ръст на посещенията и интеракциите, ала драматични конфликти са на път да разцепят най-рейтинговия сайт в българското медийно пространство.
Свят
TTIP причинява рак
ЗА ТЕЗИ, ПОПИВАЩИ ВСЯКА КОНСПИРАЦИЯ КАТО АМЕРИКАНЕЦ - КОКА-КОЛА С ПОНИЧКИ - Трансантлатическо партньорство за търговия и инвестиции (TTIP) освен задължително ГМО и сондиране за шистов газ, ще донесе и рак на всеки жител на Европейския съюз, хрумна на някого за пореден път.
 
Спорт
Залагат активите на КТБ на победа за Лудогорец срещу Базел
БНБ - Управителят на Централната банка Иван Искров обяви, че е отворен акаунт на КТБ в сайт за залози, за да може в сряда да бъде запълнена дупката в банката, след като всичките ѝ активи бъдат заложени на победа за Лудогорец над Базел.
Не!Ука
Немски вирусолози: Шкембе чорбата предпазва от ебола
КЬОЛН, НЕМЦИЯ - Германски учени от Kutteln Suppe Akademie във Кьолн откриха, че при употребяването на добре познатата за балканите шкембе чорба, човешкият организъм отделя противовирусни ензими, които ни защитават от заразяване от вируса ебола.


Не!Новините © 2009-2014 | Условия за ползване | За нас | За реклама