Всички фантазии са плод на материалите на автора.
Новините, които имат кредити към всички банки в страната
Времето, което ви е нужно, за да се възбудите
Политика
Първо, второ, трето в Не!Новините: Цялата управленска програма на правителството!
МЕДИЯ №37 - Само в Не!Новините и сайтовете за copy/paste ще може да прочетете пълния текст на програмата на правителството, приета между коалиционните партньори и кабинета Борисов.
Общество
Контрабандните цигари обявиха, че се отделят в нова държава
СОФИЯ, ШОПЛУКО -  Възмутени от кампанията в медиите, организирана от #КОЙ против тях, контрабандните цигари внесоха писмо в Народното събрание, Министерския съвет и при Президента, с което искат да се отделят от България и да си създадат собствена държава. Те настояват да се разделят с България коректно и мирно, след като явно вече не са желание.
Култура
Не!Новините скоро с 24-часов TV канал! Вижте Не!Трейлър
ПО ЦИФРИТЕ НА ЦИФРОВИЗАЦИЯТА - Не!Новините докъде с радост, докъде с досада от това, че спират да са маргинален сайт на Интернета и стават централна медия на Балканите, обявяват, че скоро ще се превърнат в 24-часов телевизионен канал.
Свят
ЕС ще разчита на българи от Фейсбук да оправят Гърция за 800 дни
БРЮКСЕЛ - Европейският съюз обяви, че е оптимист за ситуацията в Гърция, след като с интерес проследи отзвука от изборите в южната ни съседка и се зарадва на степента на внимание, отредена от българската фейсбук общност.
Спорт
FIFA прие националния отбор на Ислямска държава срещу $100 млн.
ЦЮРИХ - Сеп Блатер на светкавична пресконференция, осъществена на столове и маси от пачки с пари, обяви решението на FIFA да приеме в ранглистата си националния отбор по ритане на топка и отсечени глави на Ислямска държава.
Не!Ука
Лекари: Да, тъпотата предпазва от и лекува грип
РАЗБИРА СЕ - Здравни експерти от типа лекари, учили дълги години наука, наречена медицина, потвърдиха, че тя е безпомощна пред върлуващия в страната грип и потвърдиха всичко, което пише в сензационалистки сайтове за дебили.


Не!Новините © 2009-2015 | Условия за ползване | За нас | За реклама