Всички материали в сайта са чист спам
Ko?
Времето, което е нужно, за да разберете колко време ви е нужно
Политика
Бог призова да се гласува за Атака
Все по-оспорваната предизборна битка се завърза допълнително, след като Бог подкрепи Атака и призова да се гласува с №11.
Общество
OMV: А как в рейсовете от градския транспорт се качват 200 човека на място за 80?
Веригата бензиностанции OMV излезе с публично обяснение по казуса, в който Боряна Хрисимова (авторка на снимката горе - бел. zh) наля 46 литра газ в непразна бутилка с капацитет от 42 и бе дотолкова ядосана, че за да привлече внимание над казуса публично си призна, че кара Рено, при това Меган.
Култура
Хора, които не ви говорят нищо, ще стоят в къща-декор или ще ядат пясък
Хора, които навярно нямат никакво значение за вас, ще ядат пясък по единия телевизор, а по другия ще стоят в къща-декор, докато всичко това не спре и телевизиите не запълнят ефира си с нещо друго.
Свят
Страхил Ангелов на предизборно посещение при Ислямска държава
Кандидат-депутатът на БСП от 23-и МИР Страхил Ангелов отново посети Сирия, само че този път осъществи дипломатически контакт с новосформиралата се Ислямска държава.
Спорт
УЕФА: Затваряме сектор А, защото е намазан с горчица, препоръчваме мушама
Мишел Платини, дето не е резервата на Лудогорец или дясното крило на ЦСКА, а шеф на европейското БФС обясни защо е затворен сектор А за мача на Лудогорец с Реал Мадрид.
Не!Ука
Нулев интерес към iPhone 6 - 7-цата щяла да е по-добра, а 5-цата все още ставала
Технологичната корпорация Apple отчете изненадващ нулев интерес към представените онзи ден iPhone 6 и iPhone 6½, тъй като сегашният модел на iPhone - 5s, бил напълно достатъчен за нуждите на средния потребител.


Не!Новините © 2009-2014 | Условия за ползване | За нас | За реклама